DINNER AL FRESCO

DINNER AL FRESCO

BAJORORSZÁG - A SÖR MEKKÁJA

2016. szeptember 02. - nagy.zsombor

[caption id="attachment_573" align="aligncenter" width="800"] Fotó: Markburger83 commons.wikimedia.org[/caption] A sör készítésének és fogyasztásának természetesen Bajorország a fellegvára. Csak ebben a tartományban több, mint 200 sörfőzde található és az egy főre jutó 280 liter sörrfogyasztással is…

Tovább

FRISSÍT, FELRÁZ ÉS MÉG FINOM IS! - TONIKOS KÁVÉ

  [caption id="attachment_564" align="alignnone" width="780"] Fever Tree Tonic, eszpresszó, jég és már kész is a frissítő kávékoktél! Forrás: Fever Tree Tonic[/caption] A tonikos kávé talán az eddigi legizgalmasabb kreáció, amit kóstoltam. A Brit Kelet-indiai Társaság világába repít minket ez…

Tovább

SÜLT KRUMPLI ÚJRAÉRTELMEZVE - MOST MÁR DELUXE KÖRNYEZETBEN IS ÉLVEZHETED!

[caption id="attachment_531" align="alignnone" width="780"] Frites Atelier Hágában, az ajtóban a világhírű 3 Michelin csillagos séf, Sergio Herman áll. ©fritesatelieramsterdam[/caption] Valószínűleg ilyen extravagáns környezetben még nem sokan élvezhették az egyik legnagyobb kedvencünket, a sült…

Tovább

ISTENI SZILVÁS DESSZERT REGGELIRE

Nemrég fedeztem fel egy szuper joghurtfélét, ami Izlandról származik, a skyr-t, amiből csodás desszert készíthető. Egészen sűrű, krémes és savanykás. Állagához képest meglpően alacsony a zsírtartalma (0,5%), ehhez pedig egy 12%-os fehérjetartalom társul, ezért szuper alapanyag egy könnyű és tápláló…

Tovább
süti beállítások módosítása